Које врсте Дие Цуттинг Мацхине у ципеле Индустриес

Као један од водећих ципеле штанцовање машина дизајнер и произвођач, Схуоиинг машине имају развити три модела за индустрију обуће:

1.свинг машину за сечење руку:

13066.пнг13070.пнг13075.пнг

Ова врста машине за сечење је у широкој употреби у многим ципелама фацториес.Тхе Свинг сноп сечење штампа се такође зове свинг рука сечење притисните који имају свинг сноп или свинг хеад.Јуст смањује облике из ципела материјала, користећи оштар метални комад умре.

2.Травеллинг Мацхине Хеад сечење:

13515.пнг

Машина путовања глава за сечење је погодан за сечење један слој или вишеструке слојеве материјала ципела, еспециал погодан за сечење широк и Цоилед материјала. Штавише, то је посебно погодан за сечење делова које захтевају мале умире, редовну сечење и производне серије.

3.Плане машине за сечење:

Машина авион резање са великим сечење кревет .Фаст, миран, једноставан за руковање
То је сигурност за раднике са две операције руке од свитцх.Мост азијских купаца воле да користе авион машина за сечење за производњу обуће.

14144.пнг

Кожна галантерија процес доношења

Кожна галантерија се користи као новчаник, торбу картице, новчаник, проверите фасцикле, кључним случајевима, носиоце картице, торби и осталих малих коже.

1.Дие Исеците коже са угаоном сечење дие.Тхере немају штанцовање притисните за кожу пре, Радник треба да се смањи кожу са тоолс.Нов кожни даљинац штампа произведен од нас не може да умре веома лако смањити коже и то ће бити много брже него коже тоолс.Тхе цут-оут кожа је високог квалитета.
2.Леатхер и кожа леђа третман, подмазан кожа са одржавањем опет, све док обичан кожа га очистили.
3.Бондинг, лепљење или привремено кожа кожа двострука веза.
4.Дриллинг, везивање положај првог бита захтева конци ударац. (Као што ташне, новчанике и других објеката)
5.Ститцхинг, шивење са иглу и конац и назад.
6.Тримминг, шивење ивица после прве провере, да измене како би се осигурало конзистентну предност.
7.Едге, на ивици корекцији уредно насликао кожу, док уље.