Шта ти је потребно Када Инсталл Дие Цуттинг Мацхине

Шта вам је потребно када инсталирате дие машину за сечење?

1.Фирст, мора водити рачуна да се прочита упутство инструкције пре инсталира и користи штанцовање мацхине.Ноте: Пре било каквог рада или одржавања операција, машина мора бити искључена са главног линије електричне енергије.

2.ТРАНСПОРТ И ХАНДЛИНГ.:тхе машина се испоручује на палети и прекривена заштитним пластичним филмом, или у отвореном или затвореном дрвеној кутији или сандуку. Пластични Филм ће током транспорта само штите машину од влаге и прашине; не може заштитити машину од лупање у току руковања операција. Новинари причвршћен на палети или у базу гајби у три тачке.

3.Мацхине Контроле: Да бисте проверили било какву штету машина могао претрпети током транспорта, контролише стање на пресс команди (бар споља) и проверите да ли цурења уља.

Пре повезивања машину за главну линију, проверите да ли је напон је исти као и машине одштампан на плочи прикључен на електричну кутију. Ако је напон или фреквенција се разликује од главне линије, траже савет од произвођача или заступника продаје.

4.Таке брига да проверите да ли је унутрашњост материјала да се смањи не садржи металну месхинг или слично, које не само да ће оштетити умире, али и да изазове насилно сплинтер летење.