Како поставку сечења Дие Висина и суђење за сечење Путујући Хеад Пресс

Схуоиинг прецизне машине препоручујемо следеће како постављање сечења висину умре и пробну сечење за путовање глава за штампу модел.
1.Плаце пластична сечење подлога на путујућег главе штампи ворктабле.Тхен ставите резач умре на бази плаце.Маке катера умре на средњи положај главе путовања.
2. Након покретања мацхине.турн на прекидач за подешавање, након стави два "сечење" дугме у исто време од стране, ударац главом ће склизнути доле и притисните на патрљак цуттер.Лоосен дршка подешавања можданог удара, ручка ће сиде доле на ловест.Лоцк ручке на најнижем плаце.Турн ван подешавање свитцх.Тхе избијачем пин ће се аутоматски вратити на горе.
3.Таке низ резач дие.Плаце материјали који се смањивати на пластични база плате.Моунт катера дие.Симултанеоусли притисните доле два пробијање и сечење дугмад на избијачем полно суђења сечење.
4. Извадите из сече потпуно дие.Иф Тхе Цуттер дие уметака у основној плочи превише дубоко, окрените фино подешавање глава цлоцквисе.Тхен поново монтирали резач умрети за пробни-цуттинг.Иф предмет који се смањити није одсечен, окрените фино подешавање главе контра-цлоцквисе.Тхен монтирали резач умрети поново за пробни сечење док се објекат може бити одсечен у потпуности.
5.Дуринг рад, ако Пунцхер игла превише порасте хигх.ротате укидања-висина дугме у супротном смеру како би се смањила низ непотребно мировања хода путовања и да спасе Радна тиме.Иф катера умре није стављен исправно или slučaj других ванредних ситуација, молим вас брзо притисните дугме за хитно заустављање, онда Пунцхер игла ће подићи вратити.
6.сеттинг од секач дие заврши.
7.Иф и даље имате било какав проблем .Имајте нас контактирате.